Menu

Premiekveld 14. mai på Uptown Bar

  • Skrevet av Ivar Rimul

Onsdag 14. mai arrangerer Jaktiværnesregionen prosjektet avdeling Stjørdal premiekveld på Uptown Bar.

Som tidligere legger vi opp til en sosial kveld med muligheter for bespisning og fagelig innhold samtidlig som vi vil oppsummere jaktåret og dele ut premier til de som har samlet flest poeng. I år får vi besøk av Per Wegge som vil snakke om skogsfugl. Per har jobbet med skogsfugl i en mannsalder på Varaldskogen og har garantert mye spennende å fortelle oss når det gjelder orrfugl og storfugl. Han vil komme inn på utfordringer for skogsfuglbestandene i et historisk perspektiv. Var det mere skogsfugl før og hva er årsakene til en eventuell bestandsnedgang, hva har jakt å si for bestandene og har predsjonen økt de senere år. Hva skal til for at vi igjen kan få tilbake skogsfuglleiker med mere enn 10 tiurer.

Jaktiværnesregion prosjektet vil også prøve å oppsummere jaktåret og legge frem fellingsstatistikker og andre resultater etter 3 år med prosjektet.

Også i år har vi fått tak i mange fine premier som trekkes ut blant jegere som er til stede denne kvelden.

Vi håper mange av dere som har bidratt i prosjektet møter opp denne kvelden som markerer slutten på et langt jaktår.

De som ønsker bespisning fra kl. 18:00 må melde seg på til Ivar Rimul tlf: 90081530 eller mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. før mandag 12. april. Viltgryte koster ca. kr. 195,- og betales av den enkelte. Ellers er det fritt oppmøte fra kl. 1930. Det vil være mulig å kjøpe Øl/vin denne kvelden.

 

Vedleggsliste
Last ned denne filen (Premiekveld Uptown bar.doc)Premiekveld Uptown bar.doc[ ]

Kopirett Stjørdal, Selbu, Malvik og Meråker Kommune, Fjellstyrene i Stjørdal og Meråker, og Stjørdal, Malvik og Meråker Jeger og Fiskeforbund

Utviklet av www.hellcommunication.no